2016. ápr 12.

Stoppolás

írta: gagi10
Stoppolás

Alakul a molekula.

Eddig négyen stoppolunk, de Vivi ma megemlítette, hogy jönne még egy ember. Ez nem biztos, de benne van a pakliban. Így csapatokban kell majd működnünk, mert 4 ember túl sok, elég nagy szerencse kellene hozzá, hogy kifogjunk egy kocsit, ami el tud vinni 4 embert.

Szóval, Blanka, Feri, Vivi és én. Annyira szeretnék betenni magunkról egy képet, de eddig nem sikerült úgy összejönnünk, hogy ebből fénykép legyen. :D

De legalább már mindenki találkoztott mindenkivel.

A nagybátyám felajánlotta, hogy megkérdezi a kamionos ismerőseit. Ez is egy opció, elvileg úgyis kettes csapatokban leszünk. Azt beszéltük, hogy bizonyos pontokon bevárjuk egymást, így cserélgetjük a párokat.

Szinte biztos, hogy Olaszország kimarad a szórásból, mert ott nem legális a stoppolás. Így az eddigi terv Ausztrián, Svájcon és Franciaországon keresztül vezet minket.

Franciaországban már stoppoltam és elég könnyen ment. A többi országot még nem próbáltam.

Lényeg a lényeg, hogy Blankával nem sokára összeülünk egy pontosabb tervet összedobni. Van egy szuper oldal, az a neve, hogy hitchwiki. Ott meg lehet találni, hogy hol érdemes állni, ahhoz, hogy fel is vegyenek minket.

Azért előhalásztam egy képet Blanival. Ez akkor készült, amikor Pádisban voltunk egy túrán.

blani.jpg

Szólj hozzá