2016. sze 14.

Ilyen is van

írta: gagi10
Ilyen is van

Többszöri nekifutás ez a bejegyzès . Sok minden törtènt/törtènik kívül ès belül. Emberek jönnek mennek, amit az èvek során már megszoktam. Nemsokára èn is újra útrakelek, aminek nagyon örülök. Jó volt itt egy darabig. Találkoztam azokkal az emberekkel, akikkel kellett ès úgy èrzem most több nincs ebben a szituációban. A munkát nem szeretem. Leginkább takarítás ès a hely rendben tartása, ezt pedig már sokat csináltam. Most èrzem igazán, hogy belefáradtam. Ígèretet tettem magamnak , hogy ilyen munkát nem vállalok egy jó darabig. Szeretnèk újat tanulni, vagy a règiben fejlôdni. Várom Nèmetországot ès kíváncsi vagyok mit tartogat a számomra. Ha viszont nem találok olyan munkát, amit szeretni tudok, akkor nem húzom az idômet. Közhely, de az èlet tènyleg túl rövid ahhoz, hogy olyan dolgokkal töltsük, amit nem szeretünk .
Mindeközben jó dolgok is törtènnek azèrt, pèldául jött kèt új önkèntes. Lorenzo ès Anna. Mindketten szuper arcok. Lorenzo jóga tanár ès nagy kedvence többek között az akro-jóga. Így most lehetôsègem van rá, hogy kipróbáljam. Zseniàlis találmány. Emellett kum- nye jógát is gyakorolunk, amit mèg az Egyesült Államokban tanultam.
Ami mèg fantasztikus dolog, az a különbözô nyelvek. Vannak itt olaszok, nèmetek ès szlovák is. Nèhányan nem beszèlnek angolul, így különbözô nyelveken makogunk ès a csoda, hogy èrtjük egymást. Nagyon èlvezem , ahogy egyre többet megèrtek olaszul ès nèmetül is. Nem is èrtem ezt a bábeli zûrzavar sztorit, ha nagyon akarod, megèrted a másikat.
A minap Leával elmentünk La Vernaba, ahol egy pofás kis mûködô kolostor van. Gyönyörû hely, kb. 17 km innen egy jó kis turista útvonalon. Visszafele viszont stoppoltunk. Egy darabig nem vettek fel, majd meglàttunk az úton egy piros sportkocsit. Mondom Leának akarsz egy frankó sportkocsival utazni? Erre ô persze igent mondott. Akkor ezt figyeld kicsirigó. Kitettem ujjacskám ès az autó leparkolt mellènk. Egy vagány olasz pár vett fel minket. Lea jól beszèl spanyolul, mert Peruban èlt egy darabig, így már az olasz is elèg jól megy neki. A pàr nem beszèlt angolul, így hagytam, hogy Lea beszèlgessen velük. Elègedetten nyugtáztam, hogy a nagy rèszèt èrtem. Hihetetlen jó arcok voltak ès egèszen hazáig vittek minket. Menô volt, amikor kiszálltunk az ajtó elôtt.
A másik nagy hír, hogy megvan a nèmet önèletrajzom . Sose gondoltam volna, hogy nekem ilyenem is lesz. Jessica ès Lea csodásak voltak. Mondhatni ôk írták meg. Jól szórakoztak rajta, mert nem mindennapi. Dánia, Afrika, Greenpeace Amerika, lovaglás ès a jó èg tudja mèg mi. Elèg behatárolhatatlan, szóval fogalmam sincs hova vesznek majd fel vele.
A belsô világomról csak annyit, hogy az utóbbi idôben nem vagyok a toppon. Sok negatív èrzelem jön fel. Szerencsère Lea mindig emlèkeztet , hogy semmi pánik, csak hagyjam hagy jöjjenek, úgyis elmúlnak. Ilyen is van.

Kèpnek itt a híres portrè, ami az önèletrajzomhoz kèszült. Egy kedves nèmet pár kèszítette. Ezek a nèmetek egyengetik az utam. Bírom ôket!

image_10.jpeg

Szólj hozzá